Pal West Mode




Ik heb deze poster en flyer gemaakt voor pal west en zal 1 van de begeleiders van t project zijn..

Heb je interesse in mode, en hou je van ontwerpen, kleding of accessoires maken, van filmen, videoclips maken of grafisch ontwerpen, van een show of expositihttp://www.blogger.com/img/gl.link.gife organiseren en vormgeven of van marketing en publiciteit??

Ben je tussen 14 en 17 jaar, woon je in Amsterdam en ben je bereid een paar maanden serieus aan de slag te gaan? Kom dan sfeer proeven, info vergaren, workshops doen, filmpjes kijken en schrijf je voor 8 januari in met het inschrijfformulier of op www.palwestmode.nl! Op 9 januari vindt de selectie plaats en word je via mail geïnformeerd over de uitslag.

Van 16 januari t/m mei 2008 werk je op twee dagen per week na school en/of in het weekend in het Pal West Modeatelier in Amsterdam-Osdorp.

Het Pal West Modeatelier biedt 30 jongeren de kans mee te doen aan een fantastisch modeproject begeleid door 10 professionele ontwerpers, kunstenaars en marketeers

Voor informatie en vragen kun je kijken op www.palwestmode.nl, of je kunt contact opnemen met ons via ja@palwestmode.nl of 020 4862630.

No comments: